Publicerad i Odling

Joråsåatt..

Tomater har ett helt galet bra odlingsvärde. När jag ansade sist såg det ju lite hängigt ut här och där, efter en dryg vecka ficka jag snabbt ge mig på att ansa lite igen, blad och tjyvar som drar på. Jag fick också sänka ner flera stycken igen (alltså förlänga snöret som de är uppbundna med). Dessutom belönas jag med rätt mycket färdiga tomater nu; WhipperSnapper, Sungold, YellowCanary, Jordgubbstomat och Söta Karin har mognat fram, ja tom Rosa som brukar vara så senfärdig börjar byta färg! Och herre-min-ge! Vilka blomklasar hon har Karin:

Söta Karins blommor

Gurkor behöver jag nog inte köpa på ett tag, flera snackgurkor är klara och snart även de stora. Paprikan Zlata har gett nån förut och nu var det även en sån som blivit röd (jag brukar ta dem innan, när de är lite vitgröna). Lombardo mognar på och nu var även en citronchilin klar. Det är väldigt roligt att vara på semester – men helt fantastiskt att komma hem! 😍

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s