Publicerad i höstsådd, Odling

Höstsådd

För ett par veckor sedan la jag lite frön i jord. Nu har de kommit upp vilket betyder att jag för första gången har gjort en höstsådd. Roligt! Hoppas de klarar sig nu trots frosten som kommit och faktiskt legat kvar även på dagarna.

Vitlöken har kommit upp!

Och den här odödliga purjon alltså… Fröställningarna har jag böjt ner i papperspåsar för att få fröna när de är mogna och ramlar av. Och! Det kommer nya smålökar vid sidan av de gamla. Verkar som att de här lökarna flyttat in för gott i mitt växthus 😄

Annons

2 reaktioner till “Höstsådd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s