Publicerad i Odling

Paprika- och chilisådd

Så har de mest långsamma fröna kommit i jorden. Rekordtidigt för att vara mig, det brukar inte ske förrän om ca en månad så nu hoppas jag att de ska gro som fasen och om de inte gör det så kanske fullmånen om tre veckor kan hjälpa, det ska visst vara bra frö-drag i den har jag hört. Och så har jag gått tre varv med krukorna under korslagda stickor 😉😉 Dock har inte lysröret satts upp än så de får vackert stå i fönstret så länge.

19 ssorters paprika och chili..

När jag var ute i växthuset och hämtade krukor visade det sig att jag har en vaken inneboende som jag inte förväntat mig i januari.

Grön bladspindel
med många ögon..

Jag har ju fått för mig att de är typ små på våren och växer till under sommaren. Om så är fallet… Undrar hur stor den här ska bli? 😬

Annons

En reaktion till “Paprika- och chilisådd

  1. Nu fick jag en liten puff här för att komma mej för att så åtminstone några paprikafrön. Skulle så gärna vilja lyckas att få några egna goda paprikor att skörda (har inte så höga förväntningar, har bara lyckats få några enstaka tidigare men skam den som ger sej).
    Tror att det ligger nåt i det där om månen, ibland har frön inte grott på jättelänge och så plötsligt! Har de tittat upp! Kanske var det fel månfas just när de kom i jord?
    Spindeln ser ganska söt ut men man vill inte ha dom för nära.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s