Publicerad i odlingsytor, sommarblommor

Sommarblomsrabatten

16e maj påbörjades utplanteringen av alla sommarblommor i nyanlagda täckodlingsrabatten. 19e åkte även dahliorna ut. Det var ju varmt och fint då några dagar men nu på sistone har det varit för kallt PLUSS! under onsdagsdygnet kom det nästan 80mm regn! Trots blötan verkar de hålla ut. Men imorgon kväll kommer värmen 🙏 Blomsterprakten som förväntas här är av sommarlövkoja, lejongap, zinnia, luktärt, klint, gladiolus, rosenskära, malva, paradisblomster, jätteverbena, tobak, pionvallmo. Ja, och dahlior då förstås 😄 Dessutom har tusentals gamla frön av allt möjligt spridiits ut både här och i befintliga rabatter, blir det nåt så blir det. Och min blomfrölåda är numer tom! 😌

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s