Publicerad i Altanblommor

Ridå

Ska man göra den tristaste delen av odlingsåret medan det ännu känns som sommar och ev missa en sekund av vacker blomnjutning eller vänta och då få slita i kylig höst med iskalla fingrar bära blöta krukor och slajmiga blomster?

Jag brukar alltid hamna i det där sista för att jag inte har hjärta att fimpa dom när de ännu är som finast, men jag ska göra ett ärligt försök och börja idag. Pelargoner som ska övervintra inne ska börja få komma in, och de fina fuchsiorna ska få flytta in och njutas av i växthuset. Skulle även vilja hinna få ner de stora pellisarna till jordkällaren..

Altanblommorna

Men först: en ridtur i solen 🥰

Någon som solar och väntar på att påklädning ska bli klar..

Annons

2 reaktioner till “Ridå

  1. Så mycket fina blommor, tur att jag fick se dem på film iaf, skulle ju förstås velat se dom live men sommaren har liksom bara skenat förbi känns det som. Nåväl, de kommer nästa år igen då eftersom de ska sparas.
    Är Scolli ok nu? Han ser ut att vara pigg på en tur🙂.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s