Publicerad i trädgård

Att bli klar

När man håller på med plantor och blommor så finns det konstant saker att bli ”klar” med, man tänker om varje moment att snart är jag klar med det här, då blir det tillbakalutat läge och invänta blomning/ätande/vad det nu kan vara för typ av njutning man kan få av det man påtat med. Dock dyker det hela tiden upp nya saker att bli klar med så det känns sällan som man kommer till tillbakalutandet.. Förrän kanske till vintern. Hur som helst så idag blev jag klar med omplanteringen av de gamla. Dvs de övervintrade fuchsiorna, pelargonerna, salvia mm. Så får vi se om om de kommer igång iår, de blev ju sent framtagna och har tryckt på snoozeknappen flera gånger tror jag, de är väldigt trögstartade..

Fuchsiorna ska till att börja med få stå i bersån, de gillar ju skugga och senast de var där blev de väldigt fina. Det tråkiga är att att man ju aldrig är där så att man ser dom. De kanske får stå där och bli fina och sen komma fram till altanen.

Apropå bersån..

Det är otroligt så mycket blommor det är i den 😍😍

Annons

En reaktion till “Att bli klar

  1. Oj va fin bersån är! Jag hade ju en tanke om åtminstone några syrener i trägårn och jag fick ju en planta av dej. Den är nästan död, en liten del lever. Ska nog försöka med att flytta den nånstans där den får mer livsrum.
    Färdig blir man aldrig med allt som behöver omvårdnad i trägårn. Men det är nog bra. Vintern kan bli nog så långtråkig när inget växtpyssel behövs.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s