Publicerad i Pannkakstårte-problem

Varför händer det inget?

Och nu menar jag: Varför kommer inte tomaterna, gurkan, paprikan ner på sina platser? Jag grejar ju hela tiden… Jo, nu har jag kommit till Pannkakstårte-perioden. Ni vet när Pettson ska gör Pannkakstårta och Findus är frustrerad över att det går så trögt för Pettson har ju lagt allt på såna ställen så att man först måste laga/fixa/trixa för att kunna göra det där som man har för avsikt att göra. Det är den tiden i odlingarna nu, den tid när en görning stoppar upp allt annat och det känns som det enda man gör är att flytta runt på plantor för att få plats att göra andra saker. Just nu är det skurningen av altanen som stoppar.

Fullt och trångt

Först måste jag köpa en sån där äkta skurborste på skaft. Helst en sån som man hade på 70-talet med kläm-ihop-hållare för själva borsten. Sök-sök. Jaga på diverse butiker. Den ska ju helst vara billig också. Och bra. Hjem&fix hade en som inte såg ut som på 70-talet och säkert en mer instabil konstruktion. Svågern sågade den direkt och tyckte att det skulle byggas nån slags ställning med plåtar och lite svetsjobb. Då skulle den hålla. Ev trådar för extra säkerhet. Det fick bli trälim och en liten spik.

Nu ska jag bara leta reda på linoljesåpan som flyttats runt under källarrenoveringen.

Kanske lika bra att ta en kopp kaffe först?

Annons

En reaktion till “Varför händer det inget?

  1. Så känns det just nu, som att gå i tjära. Dessutom vägrar ju vädret att göra saker smidigt, som att det kan vara omväxlande regn/värme så kinkiga plantor kan behagas trivas och växa.
    Jag kollade faktiskt på Claes Olsson efter sagda skurborste, inga där heller, får väl helt enkelt köpa en hård borste och montera på skaft.
    En kopp kaffe är aldrig fel när tankar ska sorteras🙂.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s