Publicerad i experiment

Tum-kli

Eftersom det idag har kliat så himla mycket i den jordiga tummen blev jag tvungen att starta lite experiment. Om det kan odlas dill och annat i Sverige och säljas på mataffären så borde väl ändå jag också kunna lyckas? Rotandes i frölådan fanns väldigt mycket frön som borde kunna testas. Så nu får jag gå och glo på frön av sallad, rödbetor (som jag har tänkt använda blasten på), ärtor och dill 🙂  Även gamla frön av rödlök, purjo och basilika åkte ner. Till sist fick jag idén att testa även morot. I tanken finns att det ska bli såna där små fina söta morötter som iofs bara är en tugga men det är det som är spännande med att försöka – kan det gå? Och blir det nu inget blir så behöver jag ju inte ha de där gamla fröna i lådan.

DSC_0144
Morotsfröna sitter i pluggboxen, hälften täckta resten i ljuset. Vi får se om det går 🙂
Annons

En reaktion till “Tum-kli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s